Veelgestelde vragen

Jazeker. Ben je niet tevreden over je bestelling, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Klik hier voor onze retourpagina. 

Dat is erg vervelend en wij gaan het oplossen voor je! Mail ons, zo snel mogelijk, onderstaande foto’s en wij sturen nieuwe bierglazen naar je toe.
  • Foto van het pakketlabel;
  • Foto van de inhoud van de doos;
  • Foto van de kapotte bierglazen.

Na het ontvangen van je bestelling gaan wij direct voor jou aan de slag. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? dan sturen wij het pakket dezelfde dag nog toe!

Ja. Door onze scherpe prijzen zijn we genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95.

Ja, kies hiervoor de optie afhalen tijdens de bestelprocedure. Afhalen is mogelijk op ons kantoor aan de Hanzestraat 39, 7006RH, Doetinchem

Ja. Na bestelling krijg je een bevestiging in jouw opgegeven email. Heb je die niet ontvangen? Check of de bevestigingsmail in jouw spambox is beland. Geen mail in de spambox? Neem contact met ons op en wij bevestigen jouw bestelling alsnog.

Je kunt bij ons betalen met:

iDEAL
Creditcard
Bancontact
Sofort
KBC / CBC
Giropay

Ja, wij leveren ook aan het buitenland, de verzendkosten bedragen dan:

België – €11,49
Duitsland – €10,95
Frankrijk – €14,95
Luxemburg – €14,49

Zodra een product uit voorraad is, wordt de voorraad zo snel mogelijk weer aangevuld. De levertijd is afhankelijk van de (buitenlandse) leverancier. Uiteraard streven wij er altijd naar om al onze producten ruim op voorraad te houden.

Nee, wij hebben geen fysieke winkel, wel is het mogelijk om bestellingen af te halen bij ons op kantoor aan de Hanzestraat 39, 7006RH, Doetinchem