Veelgestelde vragen

Jazeker. Ben je niet tevreden over je bestelling, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Klik hier voor onze retourpagina. 

Dat is erg vervelend en wij gaan het oplossen voor je! Mail ons, zo snel mogelijk, onderstaande foto’s en wij sturen nieuwe bierglazen naar je toe.
  • Foto van het pakketlabel;
  • Foto van de inhoud van de doos;
  • Foto van de kapotte bierglazen.

Na het ontvangen van je bestelling gaan wij direct voor jou aan de slag. Wij verzenden jouw pakket binnen 1-3 werkdagen.

Ja. Door onze scherpe prijzen zijn we genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95.

Wij beschikken niet over een fysieke winkel dus afhalen is niet mogelijk.

Ja. Na bestelling krijg je een bevestiging in jouw opgegeven email. Heb je die niet ontvangen? Check of de bevestigingsmail in jouw spambox is beland. Geen mail in de spambox? Neem contact met ons op en wij bevestigen jouw bestelling alsnog.

Je kunt betalen met iDEAL, Paypal en Bancontact.

Ja, wij leveren ook aan het buitenland echter alleen aan België en Duitsland. De verzendkosten bedragen dan € 9,00.

Zodra een product uit voorraad is, wordt de voorraad zo snel mogelijk weer aangevuld. De levertijd is afhankelijk van de (buitenlandse) leverancier. Uiteraard streven wij er altijd naar om al onze producten ruim op voorraad te houden.

Nee, wij hebben geen fysieke winkel en leveren alleen via de website.

Pero Trading Company is een samenwerking tussen vader (Peter) en zoon (Robert). De eerste 2 letters van onze namen vormt de naam van ons bedrijf Pero. Onze passie leggen wij in ons bedrijf!