Over ons

De website ‘Speciaalbierglazen.nl’ is een initiatief van Pero Trading Company (PTC). Het bedrijf PTC is een vennootschap onder firma (VOF) en is ontstaan uit een samenwerking tussen vader en zoon. De naam ‘Pero’ is een samenvoegsel van beide voornamen Peter en Robert. Het bedrijf staat voor een hoge klanttevredenheid en exclusiviteit.

Het initiatief is ontstaan door de combinatie van ondernemerslust en de voorliefde voor speciaalbierglazen. Voor een optimale beleving van het drinken van speciaalbier mag een goed glas niet ontbreken.

Het productassortiment is zorgvuldig samengesteld voor de liefhebber van speciaalbier. Er is keuze in de glazen van bekende biermerken maar ook voor andere, kwalitatief goede, exclusieve bierglazen. Deze exclusieve bierglazen zijn met zorg geselecteerd en zijn afkomstig van binnenlandse én buitenlandse leveranciers die met passie uw product leveren.

Proost en geniet met mate(n)!🍻

Even voorstellen…

Wij zijn de trotse eigenaren en vennoten van de website Speciaalbierglazen.nl. Het familiebedrijf Pero Trading Company is de eigenaar van de website Speciaalbierglazen.nl.

Peter Ligtenberg
Vennoot

Finance, inkoop, externe relaties, klantenservice, dagelijkse bedrijfsvoering

Robert Ligtenberg
Vennoot

IT, social media, marketing, facilitaire zaken, dagelijkse bedrijfsvoering